Brösarps Södra backar

I slutet av juli åkte jag norrut för att ta mig en titt på Brösarps omtalade backar. Eftersom jag kom från Ystad svängde jag höger vid vägstationen ner mot Kivik. Det fanns ingen direkt skyltning så jag fortsatte ut ur byn. Efter ca 1 km fanns det en rastplats vid det som kallas Brösarps Södra backar. Här fanns också en karta så att jag såg var det fanns bättre ställen att utgå från.

De södra backarna är inte ihop kopplade med det system av stigar som går längst med Verkeån. Parkering var ganska full av husbilar och husvagnar eftersom det var hyfsat tidigt. Jag passade på att promenera runt lite bland backarna innan jag åkte vidare Här kunde man promenerat omkring ett tag. Det är ju enkelt att hålla reda på åt vilket håll rastplatsen ligger så man riskerar ju inte att gå vilse.

no images were found

Posted in Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *