Hammars vad kallt

Det har varit ont om tillfällen för mig att komma ut i naturen den senaste tiden. De få dagar som solen har lyst med sin bleka närvaro har jag haft annat på agendan. Idag lyckades jag dock få till det. En solig dag och inget planerat. En tur till Hammarsbackar kändes lagom, solen och havet – och vinden. Jag parkerade i svängen precis efter Hammar by. Här kommer man snabbt upp på backarna. En rejäl sådan som bjuder på fina vyer. På backens baksida finns det en fin liten fikaplats där man gärna suttit en stund om vädret bara varit något varmare.

Härifrån kan man utgå för en tur i vardera riktning. Hammarsbackar är ju som härligast när man rör sig mitt på backarna med havet långt ner och horisonten långt bort.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *