Sponsra

Jag driver denna sida rent ideellt som en hobby. Min belöning är att se att sidan används. Därför är jag såklart intresserad av att driva trafik till sidan, vilket kostar.

För dig som bedriver någon form av boende eller matställe eller annat är det avgörande att förlänga säsongen eller skapa beläggning på lågsäsong. Naturturism är ett sådant sätt och Stigvis.se är ett av de effektivaste sätten att nå målgruppen.

Jag är intresserad av att arbeta tillsammans med året runt öppna anläggningar och restauranger. Jag kan erbjuda både plats på sidan under rubriken bo & äta, markering på kartsök samt annonsplats på stigvis.se.

90 procent av alla sponsring kommer att gå oavkortat till att driva trafik till sidan. Alla bidrag är välkomna och jag är öppen för alla form av upplägg. Kontakta mig på peter@stigvis.se om du är intresserad.

Även mindre bidrag tas gärna emot, dessa lämnas då med fördel via formuläret nedan som sedan genomför transaktionen via Paypal. Du har då möjlighet att komma med på listan över donatorer längst ned på sidan. Dessa bidrag används oavkortat till att utveckla hemsidan.Write your comment within 199 characters.

Mar 8, 2017 at 3:28 am
disney couple shirts ($1.00 USD) Said:

Very small amount, hope this help!

Mar 8, 2017 at 3:28 am
king and queen shirts Said:

Hope this small amount help!

Feb 25, 2017 at 12:38 am
giam can Said:

Have a nice day!